Klik op één van de foto’s voor de korte beschrijvingen van de essences. In totaal zullen er vijf sets gecreëerd gaan worden. Iedere set bevat zeven essences. Hieronder vind je tevens een aantal ervaringen van gebruikers van de essences.

Ervaringen

 

De natuurwezens zijn de bomb! Ik kan mij geen leven meer zonder ze voorstellen. Ze ondersteunen mij in alle reizen die ik maak en ik heb ze, via de essences, al meegenomen naar Peru, Ierland, Frankrijk maar ook het Vondelpark en Sarphatipark in Amsterdam. Zij maken mij duidelijk wegwijs in hoe de natuur werkt en hoe deze ons kan helpen om naar andere dimensies te reizen en daar o.a. energie in gang te zetten. Ze hebben me veel geleerd over mijn eigen lichaam en ze commanderen me af en toe rond als de essences ergens uitgestrooid moeten worden om de natuur weer even recht te trekken. Ik ‘doe’ erg veel met ze maar weet niet altijd waarom. Dat hoeft ook niet in mijn ogen omdat ik weet dat het goed is. Deze wezens hebben een wijsheid die onze pet te boven gaat en ik ben erg dankbaar dat ik met ze samen mag werken. Af en toe zie ik hoe ze bruggen bouwen tussen dimensies en de mensheid op een ander niveau klaar aan het stomen zijn voor de shift, hierin zijn zij ook absoluut essentieel! Wat ik ervoor terugkrijg is ontzettend veel wijsheid (voor zover mijn kleine mensenbrein dat kan begrijpen) en humor. Want als de wezens iets zijn dan is het ontzettend grappig en zijn non-stop aan het grappen en grollen!

 

Marieke Pouw, Pouwerhealth, Amsterdam

 

 

Gisteravond was ik bij een tweewekelijks treffen in Zwitserland, waar we spirituele gedachtenuitwisseling en familieopstellingen doen. Vrijwel iedere keer worden er wereldhealingsmeditaties gedaan.

Gisteravond werd de zomerzonnewendemeditatie gedaan in de tuin van de organiserende vrouw. Na de meditatie schoot me te binnen dat ik de Gaia´s Gems druppels in de tuin bij haar kon druppelen, zij was daar heel enthousiast over en door haar hoge gevoeligheid kon ze ‘zien’ dat het effect zeer licht uitstralend over de hele tuin en verder was.

 

Henk Verpoorten, Bartenheim, Frankrijk