Set 1 is een co-creatie van de natuurwezens van de Aarde. De korte beschrijving en gebruiksaanwijzing van de essences vind je hieronder.

Gaia’s Gems

 

Deze essence is gemaakt ter voorbereiding op de volgende essences. Eventueel aanwezige trauma’s ten aanzien van je verbinding met Moeder Aarde en natuurwezens kunnen opgelost worden. Je kunt ervaren dat Moeder Aarde je liefdevol verzorgt als een kind; want we zijn de kinderen van Moeder Aarde. Ze schenkt je onvoorwaardelijke liefde en geborgenheid. Hierdoor groeit je zelfliefde en wordt je hart geheeld. Op deze manier kan het proces op gang komen van uitwisseling van liefde en zorg voor elkaar; voor jou, de natuurwezens en Moeder Aarde.

Gevraagd werd deze essence ook op (heilige) plekken te druppelen. Met name op leylijnen, die op deze manier gezuiverd worden van alle trauma’s. Zo kunnen ze weer vrijelijk gaan stromen en kunnen de nieuwe energieën, die ook in de essence Rebirth zijn opgenomen, beter door de leylijnen gaan vloeien.

 

Seven Sisters                                

 

Wezens van de Plejaden maken een reset mogelijk naar het bewustzijns- en energieniveau van jouw oorsprong in de lichtwereld. Vanuit dit niveau kun je eenvoudig de moederlijke energie van de kosmos downloaden. Je wordt een zuiver kanaal om deze energie te verankeren in de Aarde. Dit is nodig om de oude lagere energie in harmonie te brengen met de nieuwe hogere energie.

 

Mother and Father Earth’s Healing

 

Het thema van deze essence is samenwerken aan de heling van de mannelijke en vrouwelijke energie van de Aarde. Leer te vertrouwen op ingevingen die je krijgt, hoe je moet handelen. Zo heel je Vader Aarde (hij is degene die je deze ingevingen influistert). Vervolgens kun je met de opgedane inzichten Moeder Aarde tot diep in de wortels helen. Zoek gelijkgestemden op. Deel je inzichten. Iedereen levert zijn unieke bijdrage. Als geheel versterk je elkaar en werkt de heling zo optimaal mogelijk.

 

Emergence of the New

 

De energie van een zonsverduistering is in deze essence opgenomen waardoor een poort naar een hoger bewustzijn wordt geopend. Natuurwezens die in Binnen-Aarde een speciale opleiding hebben gehad zijn weer naar de oppervlakte gekomen. Zij zijn de dragers van de transformatie processen die Moeder Aarde nodig heeft om de ecologische crisis te overwinnen. Als je hen een plek in je hart geeft en ware aandacht voor hen hebt, dan kun je ervaren dat hun kennis op een speelse manier tot je komt. Dit is kenmerkend voor hun manier van manifesteren.

 

Elena’s Teachings

 

Je levensopdracht met de natuurwezens wordt duidelijk. Je krijgt inzichten waaruit je blauwdruk voor dit leven bestaat ten aanzien van hen. Je verkrijgt verdere kennis hoe je die blauwdruk kunt materialiseren en uitwerken. Doordat er een directe verbinding wordt gecreëerd tussen jou en de natuurwezens, kun je je makkelijker afstemmen op je taken met hen.

 

Unity

 

Alles is één en met elkaar verbonden omdat alles uit energie bestaat. Met deze essence ontvangen zowel de natuurwezens als de mens een activatie voor een diepe verankering van dit eenheidsgevoel. De activatie wordt beschermd door een energetische verzegeling. Hierdoor zul je je blijvend herinneren dat wij allen als een schakel zijn in de grote keten van het leven op diverse niveau’s. Eenheid in verscheidenheid. Dit volledig te kunnen doorvoelen brengt onophoudelijke intense vreugde. De essence geeft je tevens inzicht waarom je nog niet tot dit gevoel van eenheid kunt komen.

Er is gevraagd om deze essence ook in zoet en zout water te druppelen. Op deze manier verspreidt de kennis zich via het water, de waterdamp, de wolken, de regen en komt zo weer neer op aarde.

Deze essence is ook heel geschikt voor dieren.

 

Rebirth

 

Door de kennis uit een ander sterrenstelsel is de energie van diverse vuurwezens van de Aarde samengebald tot een intens heilig vuur. Dit vuur ontsteekt de vlam in alles wat belevendigd is op Aarde. Hierdoor kun je de hogere opdracht (het goddelijk pad waar de mens en de natuurwezens voor aanvang van dit leven voor hebben gekozen) gaan herontdekken en hiernaar gaan leven. De energie van de vuurvogel zorgt er tegelijk voor dat je niet meer van dit pad afwijkt zodat je je oude levenscyclus gaat omzetten in een nieuwe. Deze nieuwe levenscyclus stelt je ook in staat om je te kunnen afstemmen op de hogere frequenties van de Nieuwe Aarde, waardoor je een nieuwe werkelijkheid kunt ervaren.

Om dit hele proces van aanpassing en integratie te versoepelen, hebben wezens van het Andromeda sterrenstelsel kristallen afgegeven aan de Aarde. Deze kristallen laten nieuwe harmonieën en vibrationele tonen (trillingen) door de leylijnen stromen. Het leylijn netwerk op Aarde is de spirituele verbinding om kosmische en aarde energieën te laten samensmelten.  Het menselijk bewustzijn en dat van de natuurwezens resoneert met het leylijn netwerk, zodanig dat we de essentie van die trillingen tot ons kunnen nemen.

 

 

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

 

Aanschaf van de essences

 

Wanneer je de essences wilt aanschaffen, kun je ons een e-mail sturen of ons bellen. Wij hebben er bewust voor gekozen ze niet via een webshop te verkopen. Op deze manier hebben we persoonlijk contact en kunnen we je uitgebreid informeren.

 

De essences kosten € 13,50 per flesje of € 90,00 per set van 7, exclusief verzendkosten. Het gaat om stockflesjes. Wanneer je een doseerflesje maakt gebruik je maar 5 druppels uit het stockflesje.

 

Ook tijdens de workshops of belevingstochten is er de mogelijkheid om de essences aan te schaffen.

 

 

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

 

Gebruik van de essences

 

De essences zitten in een zogenaamd ‘stock flesje’.

 

De essence kan 3 tot 4 keer per dag met 4 druppels per keer, onder de tong, ingenomen worden vanuit een doseerflesje.

 

Doseerflesje: neem een schoon flesje met pipet van 30 ml. Doe hier ca. 1 cm. (liefst biologische) alchol, appelazijn of plantaardige glycerine in ter conservering. Vul het flesje aan met gekookt water of bronwater. Voeg vanuit het stockflesje 5 druppels toe aan het doseerflesje.

Het flesje voor het innemen altijd goed schudden.

Je kunt ook een kan water neerzetten voor de hele dag en hierin 1 druppel doen. Het water kun je dan gedurende de dag opdrinken.

 

Check na een paar dagen of de dosering juist is.

Pak het flesje vast; word je rustiger dan kun je meer druppels per keer innemen. Word je onrustiger, verminder dan het aantal druppels per keer.

Je kunt ook direct vanuit het stockflesje gebruiken: 2 tot 4 keer per dag 1 druppel. Check ook deze dosis.

 

Ook kun je een airspray maken.

Hiervoor kun je ook een 30 ml. flesje gebruiken. Nu niet met pipet maar spraydop. Op zelfde manier aanvullen als het doseerflesje.

 

Je kunt het stockflesje bij je dragen. Of ’s nachts onder je kussen leggen.

 

Alle essences willen ook graag verspreid worden in stromend water en in de natuur het liefst op leylijnen, doe dit direct uit het stockflesje. Stem eerst af.

 

De essences kunnen ook voor dieren gebruikt worden. Je kunt dan 1 druppel in het waterbakje doen. Unity is een hele mooie essence voor hen.

 

Zorg in ieder geval dat de essence(s) niet direct naast een stopcontact neergezet wordt of de hele dag dichtbij een smartphone zit/ligt.

 

Bovenstaande is niet in steen gehouwen. Wanneer jij een bepaalde ingeving krijgt hoe je de essences zou kunnen gebruiken, geef daar dan gevolg aan. Vraag echter altijd aan de natuur(wezens) of het klopt.

 

Wanneer je de hele set hebt aangeschaft is het aan te raden om te beginnen met Gaia’s Gems in te nemen en deze 3 weken à 1 maand te gebruiken voordat je een volgende essence gaat gebruiken. De volgorde daarna luistert niet zo nauw. Op de site staan ze in de volgorde van creatie.