Audio Layer Verbind je met Aarde en Kosmische wezens, vanuit eenheid toewerken naar ascentie

Deze set essences is een co-creation van de eenhoorns. De korte verhalen en beschrijvingen tref je hieronder aan.

Deze gehele set is gemaakt op de zomerzonnewende 2018 van zonsopkomst tot zonsondergang.

 

De zomerzonnewende; de zon staat even stil. Deze dag vertegenwoordigde een belangrijke periode van inwijding, al bij de oude volkeren.

Ten tijde van de zomerzonnewende van 2018 werd de Aarde wederom overspoeld met elektromagnetische golven vanuit diverse hoeken in het universum. Een zonnewende versterkt de energie van deze golven. De energiegolven brengen een versnelling teweeg van frequenties, waardoor je bewustzijn groeit. De kernboodschap van deze energieën is dat wij allen uit liefde bestaan en deze wijsheid werkt als een katalysator met betrekking tot onze ascentie.

Deze versnelling in bewustwording ontvang je vaak onderbewust. Je kunt je bijvoorbeeld heel moe voelen, misselijk, disproportioneel emotioneel, of ontaard. Uiteindelijk wordt het onderbewustzijn bewust en opent je bewuste geest zich voor de wijsheid die deze energieën in zich dragen. Dan kun je deze wijsheid verweven in je dagelijks leven en kun je meer gaan waarnemen.

Hoe fantastisch is het dat de energie van deze zomerzonnewende een extra verdieping geeft aan de eenhoorn essences.

 

Buiten de wijsheid die de groepen eenhoorns specifiek aan de essences hebben afgegeven, vroeg ik hen of ze globaal aan konden geven waarmee ze ons zoal ondersteunen.

Zij hebben mij het volgende verteld.

 

De lichtwezens (natuurwezens) die wij eenhoorns noemen komen oorspronkelijk uit de 13e dimensie. In tijden dat wij nog een veel hogere trilling bezaten op Aarde leefden de eenhoorns fysiek onder ons. Zij versmolten hun energie met die van paarden, wiens energie het dichtst bij die van hen lag. Dit was echter van zeer korte duur omdat zelfs toen de vibratie te zwaar voor hen was. Ze zijn echter lang genoeg op Aarde geweest voor het mensdom om zich deze prachtige lichtwezens blijvend te herinneren. De eenhoorns zijn daarna naar de 7e dimensie gegaan, om vanuit daar wezens van andere planeten te ondersteunen of ze zijn teruggegaan naar hun bron in de 13e dimensie. Echter, voordat zij weer opstegen naar regionen met een veel hogere trilling, hebben zij een klein deel van hun energie afgegeven zodat deze zich in het fysieke lichaam van paarden kon verankeren. Paarden dragen dus nog steeds een deel eenhoorn in zich. Als paarden klaar zijn met hun werk hier op Aarde ascenderen zij volledig tot eenhoorns.

 

Omdat tegenwoordig de Aarde en steeds meer mensen in trilling zijn gestegen, is het voor de eenhoorns wat makkelijker om terug te komen, weliswaar uitsluitend etherisch nu.

 

Eenhoorns, in tegenstelling tot bijvoorbeeld engelen, die op verzoek direct tot je komen, komen tot diegenen die klaar zijn voor hun energie. Dit zijn diegenen die al genoeg licht uitstralen en vaak een roeping voelen om dienstbaar te zijn voor het grote geheel. Om de Aarde en ieder wezen – zichtbaar of onzichtbaar – ten goede te helpen helen en veranderen.

 

Eenhoorns werken met jou op zielsniveau. Ze ondersteunen je om invulling te geven aan je levensdoel. Ze brengen je blijdschap en versterken en bekrachtigen je hogere inspiratie. Eenhoorns zuiveren ons energetisch. Het is hun belangrijkste doel om de kinderlijke onschuld van het goddelijke zelf weer te activeren. Dit is de essentie van de Bron, waarmee de eenhoorns je weer verbinden. Hierdoor herinner je je weer wie je werkelijk bent. Deze ondersteuning vindt vaak plaats als een soort helingsinitiatie waarbij de eenhoorns jou aanraken met de punt van hun hoorns. Het intense licht wat eenhoorns zijn en uitstralen zal jou altijd gedoseerd aangereikt worden. Precies genoeg voor elk specifiek moment. Hun licht herinnert je aan je eigen puurheid.

 

De mannelijke en vrouwelijke energieën zijn bij eenhoorns van nature in perfecte balans. Dit werkt ook door in alle 7 essences.

 

Net als alle andere natuurwezens houden eenhoorns enorm van plezier en blijdschap. Het werkt als een magneet op hen.

 

Eén van de eenhoorn zei mij dat wanneer je wat langer één voor één met de essences gewerkt hebt, het de uiteindelijke bedoeling is om de essences samen te gebruiken. Dan ontstaat er synergie en levert het samengaan van de 7 essences dus meer op dan de som der delen.

 

Aangezien de essences op eenzelfde plek zijn gemaakt in Haarlem zijn de verhalen kort en worden ze op deze bladzijde vermeld. Direct eronder vind je de korte beschrijving (cursieve tekst).

 

Al dagen voor de co-creatie van de essences werd mij de plek aangewezen door de natuurwezens, alleen had ik het nog niet door. Dieper in het bos zag ik steeds een hele lichte plek. Zo licht dat ik dacht dat iemand een fluoriserend jasje had laten liggen. In dit stukje bos hebben wandelaars ooit een officieus doorgangspad gecreëerd. Maar in opdracht van de natuurwezens is dit pad weer helemaal vol geplant met bomen door de mensen die het bos onderhouden. (Ik heb hierover meer geschreven in het blog met de titel ‘Ons Super Grover Syndroom’.) De wandelaars in het bos kunnen hier dus niet meer komen. Ik heb destijds echter een ‘back stage pas’ gekregen van de natuurwezens voor deze plek. Ik klauterde over de boomstronken en slalomde tussen het nieuwe groen door. Op de plek ‘met het fluoriserende jasje’  bleek een boom gekapt te zijn waardoor er enorm veel licht op de plek kon komen. Doordat het vele licht op het jonge groen van de struiken viel kleurde het fel geel/groen. Ik zag de overgebleven boomstomp en bedacht me dat dit de perfecte plek zou zijn om de glazen schaal met water neer te zetten die ik altijd gebruik tijdens de maak van de essences.

 

Self-Responsibility

 

Om 05.10 uur nestelde ik mij tegen een omgewaaide boom. Het begon hoog in de bomen te waaien. Recht voor mij zag ik een eenhoornkoning en –koningin, die statig alle eenhoorns stonden op te wachten. Ze waren met zovelen. De eenhoorns doopten hun hoorns in de schaal met water, zo werd hun wijsheid overgebracht in het water.

‘Wij zijn hier om jullie te vertellen dat jullie nu onze energie over de hele Aarde kunnen verspreiden, dan kunnen wij ons focussen op andere dingen. Nog meer zullen jullie beseffen dat wij allen een zijn. Dat we gezamenlijk dienen te zorgen voor elkaar en met name voor moeder Aarde.’

 

De belangrijkste maar ook moeilijkste stap die je in je leven kunt zetten is het dragen van zelfverantwoordelijkheid. Dit proces brengt onzekerheden en uitkomsten die niet vaststaan, daarom wordt het als lastig ervaren. Zelfverantwoordelijkheid ontwikkelt een hoger bewustzijnsniveau, waardoor je beter afgestemd bent op het universum om zo jouw ascentieproces te bevorderen; jouw transformatie naar een volledig bewust wezen. Beslissingen die je dan neemt ontstaan vanuit eenheid, rekenschap en samenspel met het grote geheel.

 

Wanneer steeds meer mensen op Aarde zich bewust worden van de transformatie die zelfverantwoordelijkheid met zich meebrengt, met name in het zorgen voor elkaar en onze planeet, zal dit een rimpeling in werking zetten die overal in de kosmos gevoeld gaat worden. Daardoor zullen ook bewoners van andere planeten en sterren hun zelfverantwoordelijkheid gaan dragen. De volgende stap is dan te ervaren dat co-creëren – totaal afgestemd op elkaar – cruciaal is om onze krachten in balans te brengen en te houden.  

 

True Self                                

 

De energie van deze groep eenhoorns was veel wervelender. Een jeugdige stoere, tomeloze energie. Ik kreeg er een beeld bij als waren zij wilde mustangs. ‘Trek de hele wereld over, je krijgt alles gedaan.’ Er ontstond mist. Vanuit deze mist doemde een vrouwelijke, koninklijke, eenhoorn naar voren. ‘Deze essence maakt alles overbodig en alles wat overbodig is, lost op.’

 

Alles wat niet meer bij jou past, wat overbodig is, lost op. Dit is nodig om je hoogste doel te vervullen en in complete harmonie met het universum te gaan leven. Het laat je direct naar je kern gaan; je zuivere, ware Zelf. Het intense licht van de eenhoorns zal je leiden en ondersteunen door je de kortste weg te tonen wat specifiek nodig is voor jou om je ware Zelf weer te gaan leven. Je eigen unieke energie zal versterkt worden.

 

Bliss

 

Heel voorzichtig kwamen deze eenhoorns naar het water. Bedachtzaam, alsof ze niets wilden verstoren. Rondom hen hing enorm veel goudkleur. Ik hoorde zacht gezang. Ik bemerkte dat er ook elfen waren verbonden aan hun energie. Teder en langzaam liepen ze, alles bedekkend met een dunne laag goudstof. Als je erdoor aangeraakt werd, smolt je bijna; zo teder en liefdevol. Er bestond niks anders meer dan extase; de hoogste vibratie in het universum.

 

De gehele focus ligt op het herinneren van de onuitputtelijke bron van universele liefde, die je in wezen al bent. Je wordt omhuld met en doordrongen van de hoogste trilling in het universum, die je op dit moment kunt integreren. Mettertijd zal deze trilling steeds meer gaan toenemen. In deze vibratie ligt tevens geluk, blijdschap en plezier besloten. Het extatische gevoel wat hiermee gepaard gaat laat je ervaren dat deze gelukzaligheid onze natuurlijke staat van zijn is. Het bevrijd je van beperkende conditioneringen, het opent je hart en verbind je weer met de grootsheid van je ziel.

 

Lightbody

 

In het begin leek het of de eenhoorns absent waren. ‘Hidden secret’, hoorde ik. Toen voelde ik opeens wel een energie, maar die kwam van boven. Ik werd eenhoorns gewaar die vleugels hadden. Een snelle energie daalde neer. Ook hier was de goudkleurige energie heel krachtig. Ik ervaarde de energie als een soort leger; enorm veel eenhoorns, strak georganiseerd, doen wat ze te doen hadden en snel weer weggaan. De koning en koningin waren er niet bij. ‘Wij zijn een eigen aparte clan’, werd mij verteld. ‘Wij komen vanuit de 13e dimensie en verbinden jullie met deze dimensie. Wij zijn specialisten in iets wat jullie op Aarde nog niet gezien hebben.’ Ik hoorde de woorden ‘gelijkmaken’ en ‘verdwijnen, kijken, niet zien’.

‘Je lichtlichaam is alles wat je bent zonder je fysieke lichaam.’

N.B. De kristallen eenhoorn die deze essence heeft geco-creëerd is lange tijd op Hawaii geweest en heeft daar verschillende lichtactivaties ondergaan.

 

Nieuwe activaties zorgen voor een energetische upgrade, een verhoging van de trilling, van je lichtlichaam ter ondersteuning van het proces van existeren zonder fysiek lichaam. De verhoogde trilling van je lichtlichaam heeft ook een effect op je fysieke lichaam. Soms kan het zijn dat je nu al even niet meer zichtbaar bent voor anderen. Vaak heb je dit zelf niet door, het gebeurt in een fractie van een seconde. Er gaat slechts een schokje door je heen. Let op deze momenten; je zult ze langzaamaan gaan herkennen. Het is dan makkelijker hogere dimensies gewaar te worden. Hierdoor kunnen ze meer deel gaan uitmaken van je dagelijkse leven. Onverwachte mogelijkheden kunnen zich gaan voordoen en onvermoede talenten komen tot bloei. Uiteindelijk zal het fysieke lichaam geheel geabsorbeerd worden door het lichtlichaam en word je weer een regenbooglichaam; de hoogste vorm van je lichtlichaam.

 

Reflection

 

De energie van deze groep eenhoorns voelde als ongeduldig, jeugdig, springend, vuurwerkachtig. De eenhoorns lijken wel flamenco dansers. ‘Het geschenk dat we jullie brengen is er een van passie, vreugde, levendigheid; stralen, stralen, stralen. Je hele bestaan raakt hiervan doordrenkt. Je gaat niet meer voor minder.’

 

Wanneer je alle dingen in het leven met passie doet, doet wat echt bij je past en wat je dus ongelofelijk fijn vindt om te doen, straal je je wezenlijke licht uit. Je acties zijn dan een reflectie van de Bron. Je beseft tegelijkertijd dat je niet meer in de spotlight hoeft te staan (het licht buiten jezelf zoeken) omdat je zelf het licht bent. Je straalt en reflecteert je licht gelijktijdig, omdat de ander zijn licht herkent in jou.

 

Selflessness

 

Een majestueuze, statige energie daalde neer. Er viel ineens heel veel licht op de plek in het bos, ook rondom werd het steeds lichter. De kleur van deze energie was blauwig. Het leek alsof de eenhoorns een soort blauw paardendek op hun rug hadden. Precies boven de kom vormde zich een lichtzuil van boven naar beneden. De eenhoorns daalden af alsof ze aan een touw van licht naar beneden kwamen. Ze hadden gouden hoorns en gouden hoeven. Eén van hen had een kristallen hoorn.

 

Het vuur in jou – jij die al een hunkering voelt om onbaatzuchtig je levenspad te willen vervolgen – wordt aangewakkerd. Belangeloos dienstbaar zijn voor het grote geheel; om de Aarde en al haar wezens (zichtbaar of onzichtbaar) te willen helpen helen en transformeren. Doe een beroep op deze groep eenhoorns en ze wijzen je de weg. Dit kan fysiek en ook etherisch gebeuren.

 

Pureness

 

Deze essence werd als laatste gemaakt, ten tijde van de zonsondergang. Er werd gevraagd de andere 6 essences rondom de schaal met water te zetten, als ondersteuning. De energie van de andere essences, echter, zou niet aan het water afgegeven worden.

De vrouwelijke eenhoorns met hun kleintjes kwamen over de grond aangelopen. De kleintjes mochten ook hun hoorns in het water dopen. Heel rustig, geen uitgelaten energie. Het was meer alsof de eenhoorns zich bewust waren van een heilig en magisch moment. De volwassen eenhoorns hadden een halo om hun hoofd van puur wit licht. De jongere eenhoorns hadden geen halo. Ze straalden wel een maansteen zacht blauw licht uit.

 

Het licht van de eenhoorns zuivert al je chakra’s, waardoor je weer wordt herinnerd aan de puurheid van jouw goddelijke Zelf. Die essentie die je bezat vanaf het moment dat je een goddelijke vonk werd, wordt weer naar de voorgrond gehaald en in gang gezet. Een energie die je herkent in een baby of jong kind. Zuiverheid, onschuld, zorgeloosheid, nieuwsgierigheid, blijdschap en plezier worden geactiveerd waardoor ze weer de basis gaan vormen van al je handelingen in het leven.