Audio Layer Verbind je met Aarde en Kosmische wezens, vanuit eenheid toewerken naar ascentie

Onderstaand kun je de data en uitgebreide informatie vinden van de Wonder Tales, Wonder Walks, Wonder Whispers en Wonder Gatherings.

Onderstaand kun je lezen wanneer er Wonder Tales (huiskamerbelezingen) en Wonder Walks (belevingstochten in de natuur) gepland zijn. De belezingen lopen meestal van oktober tot en met maart en de belevingstochten van april tot en met september. Beide evenementen duren ca. 2,5 uur.

 

Tijdens de Wonder Tales vertellen we je in geuren en kleuren over de curieuze kant van de maak van de essences, de bijzondere ontmoetingen met alle natuurwezens en natuurlijk de werking van de essences.

Klanken is een vast onderdeel van de belezing. Mimi zal je laten ervaren wat klanken energetisch met jou en je omgeving doet.

Het is een interactieve middag waar genoeg tijd is om vragen te stellen en kennis te delen.

 

Tijdens de Wonder Walks laten we ons die dag leiden door wat de natuurwezens ons willen vertellen en op welke plek dat het beste plaats kan vinden. We vertellen je ook over onze ervaringen in de natuur met natuurwezens en laten je ervaren hoe je je kunt verbinden met hen.

 

Ook zijn er:

 

Wonder Whispers: ben je ook zo benieuwd naar het geluid van je favoriete plant of boom? Wij kunnen het lied ter plekke voor je opnemen, zodat je er altijd naar kunt luisteren. Via een apparaatje worden de elektromagnetische impulsen van het oppervlak van plantenbladeren naar het wortelstelsel omgezet in geluid. Het geeft letterlijk een stem aan planten.

Vind je het ook interessant als we tegelijkertijd een ‘groenreading’ doen om te zorgen dat de verbinding tussen jou en al je lievelingsflora geharmoniseerd en versterkt kan worden. Tijdens de reading vertellen jouw planten wat ze voor jou op dat moment belangrijk vinden.

 

Wonder Gatherings: dit is een magische middag of avond op een geheime plek waar je verrast wordt door en in de natuur; dat is alles wat we je nu kunnen vertellen. Geef je op en je ontvangt een Wonder Manuscript waarin alle informatie staat. Dit evenement is inclusief hapjes en drankjes en duurt ca. 4 uur.

 

Tijdens de Wonder Tales, Walks of Gatherings is er de mogelijkheid om de essences aan te schaffen.

 

Ook kunnen wij Wonder Tales of Walks en Gatherings speciaal voor jou en je eigen vriendengroep of collega’s organiseren (minimaal 6 deelnemers).

 

Je investering voor de Wonder Tales en Walks is 30 Euro per persoon. Voor de Wonder Gatherings en Wonder Whispers is dit 50 Euro per persoon.

 

Voor aanmelding of verdere vragen kun je onder ‘contact’ het formulier invullen en opsturen.

 

Als laatste, maar daarom niet minder belangrijk: de natuurwezens vinden het geweldig als je een cadeautje voor ze meeneemt (iets lekkers, een bloem, een kristal).

 

——–

 

Voor 2021 zijn er nog geen data gepland. Maar bel of mail ons gerust wanneer je interesse hebt.