Audio Layer Verbind je met Aarde en Kosmische wezens, vanuit eenheid toewerken naar ascentie

Deze set is een co-creatie van de natuurwezens van voorbij de Aarde. Onderstaand vind je de verhalen en de verkorte beschrijvingen van de essences.

Deze set essences is geco-creëerd door wezens van voorbij de Aarde. Omdat de gehele set op één locatie gemaakt is zijn de verhalen kort en zijn ze te vinden op deze pagina en niet onder de kop ‘verhalen’. De verhalen over de essences staan boven de verkorte beschrijvingen (scheefgedrukt) van de essences.

 

Maanden geleden, toen ik me al ging afstemmen op de wezens van voorbij de Aarde, stond er ineens een hele delegatie in mijn woonkamer. Ze stelden zich voor als de Galactische Raad van 12. Ik had nog nooit van ze gehoord. Ik googelde en werd er nog niet veel wijzer van. Zoveel verschillende verhalen, veelal channelings en niemand die wist of vermeldde waaruit de Galactische Raad van 12 bestond. Het was weer een mooie les in teruggeworpen worden op mijzelf en gewoon aan hen te vragen waar ze allemaal vandaan kwamen en wie ze waren.

‘Er zijn meerdere Galactische Raden van 12, net zoals er bijvoorbeeld verschillende groepen van 13 Grootmoeders zijn.

Wij zijn een groep die bestaat uit interstellaire en interdimensionale lichtwezens. Sommigen van ons komen van binnen het Laniakea supercluster van sterrenstelsels. Anderen komen van voorbij dit supercluster. Het co-creëren van deze essences is slechts één taak die wij uitvoeren. Wij zijn zo divers zodat wij van elkaar kunnen leren en deze kennis ook weer aan jullie kunnen doorgeven.’

 

Naast de Galactische Raad van 12 verscheen er een wezen die zich voorstelde als Adama. (Dit is niet degene die genoemd wordt in verband met Binnen-Aarde.) Hij komt van een interstellair hoofdkwartier dat zich ergens in de gordel van Orion bevindt. Hij is een van de vele ambassadeurs van de diverse omringende sterrenstelsels.

Ook het wezen Iouissof diende zich aan. Hij is van Arcturus. Je kunt hem een vertaler noemen van diverse sterrenstelsel-talen of telepathische communicatie van verschillende sterrenstelsels naar onze talen.

De Galactische Raad van 12, Adama, Iouissof en wezens verbonden aan enkele kristallen waren eigenlijk allen mijn ambassadeurs. Zij maakten de verdere connecties met de vele wezens die allen betrokken waren in het proces van co-creatie van deze essences.

 

Om hun wijsheid nog duidelijker kenbaar te maken aan mij, hebben ze verschillende keren gebruik gemaakt van repeterende geluiden. Door deze geluiden kon ik hun wijsheid makkelijker interpreteren en vertalen. Dit was nog niet eerder gebeurd tijdens de co-creatie van de andere essences.

Ook zou ik geen namen te horen krijgen voor de essences maar ik zou symbolen te zien krijgen; de universele taal van de geometrie, zo vaak gebruikt door o.a. Arcturiërs.

 

Iedere keer dat Mimi haar prachtige klanken liet horen verschenen direct daarna de wezens van voorbij de Aarde. Het voelde alsof het tonen een persoonlijke uitnodiging voor hen was om te komen co-creëren.

 

Wij hadden natuurlijk gehoopt dat we honderden ruimteschepen, orbsen en wat al niet meer te zien zouden krijgen. Gekscherend zeiden we: ‘nee, we vragen het niet hoor … maar het zou toch zo leuk zijn als we iets zouden mogen zien.’ Direct na de co-creatie van de eerste essence schoot er ineens, uit het niets, een vallende ster (of toch een ruimteschip?) met een uitzonderlijke groot en fel licht horizontaal door het luchtruim …

Dank jullie wel voor deze prachtige luchtshow als bevestiging van jullie aanwezigheid.

 

1

Kwalachtige wezens, met lichtpuntjes aan hun tentakels, kwamen aangedreven door de lucht. ‘Wij komen van Lyra.’ Ik hoorde het woord ‘geheimschrift’. Even later wilde ik opschrijven wat ik had gezien en gehoord, maar mijn pen weigerde dienst … hmm, da’s wel een heel erg geheim schrift.

 

‘Onze wijsheid is te vinden in geschriften in een gecodeerde taal, tekst en afbeeldingen. Deze artefacten zullen te zijner tijd door jullie gevonden en ontcijferd worden. (Denk bijvoorbeeld aan de tijdscapsule achtergelaten door de Wingmakers.)

Voor de inhoud van deze essences zullen wij een tipje van de sluier oplichten.’

Ik stemde mij af en voelde een ongelofelijke sterke seksuele energie in mijn tweede chakra.

‘De inhoud van de essence heeft deels met de kundalini kracht te maken, maar gaat verder dan dat.

Er komt een enorm krachtige energie vrij in de vorm van een energetische lichtbal. Deze bal gaat heel snel – als een soort pinball – door het lichaam om in ieder chakra transformatie, bevrijding en licht te geven.

Er ontstaat een vernieuwde scheppingskracht, die nieuwe ideeën geboren laat worden om liefdevoller en efficiënter met de Aarde en de Kosmos en alles wat daarop leeft (gezien en ongezien) om te gaan. Oude ideeën worden getransformeerd en maken sneller plaats voor nieuwe ingevingen.’ Ik hoorde de woorden: ‘spread the love epidemic’.

 

‘De enorme energie en kracht ervaren jullie mensen als seksueel. In oorsprong is het echter niet bedoeld om deze energie alleen maar te ontladen zonder intentie, maar om de energie te genereren voor daadkracht, creativiteit en het ontwikkelen van nieuwe technieken voor het grotere goed met betrekking tot de Aarde en de Kosmos en jezelf.

De nieuwe ideeën die jullie zullen invallen komen deels van ons en deels van jullie eigen ziel.

 

Ook kunnen jullie je seksualiteit anders gaan ervaren, doordat de seksuele energie wordt getransformeerd in scheppingsenergie. Door samen de nieuwe scheppingskrachten uit te wisselen en deze te vermengen, komen synergetische energieën vrij.  Zo ontstaat een goddelijke co-creatie ten behoeve van het groter geheel; voor jullie zelf, de Aarde en de Kosmos.

Wanneer het jullie intentie is om een kind te creëren dan zal op deze manier het kind al deze wijsheden al in zich verankerd hebben; omdat jullie dit al hebben voorgeleefd. Jullie kinderen zullen de goddelijke creatiekracht moeiteloos in hun levens uitdragen.’

 

Alle chakra’s zullen als een kundalini-ontwaking opgeschoond en getransformeerd worden teneinde universeel bewustzijn te bereiken. Nieuwe energieën vanuit het 2e chakra zorgen ervoor dat je creatieve ideeën of ingevingen gaat inzetten ter ontwikkeling van technieken en oplossingen om liefdevoller en verantwoordelijker, in totale verbondenheid met alles dat leeft (zichtbaar en onzichtbaar), met de Aarde en de Kosmos om te gaan.

Je seksualiteit zul je intenser en dieper ervaren waarbij het doel is om elkaars wijsheden te laten samensmelten, waardoor er vernieuwde scheppingskracht kan ontstaan.

 

2

Een apart geluid bereikte mijn oren. Het leek heel erg op speelgoed waar ik ooit als kind mee had gespeeld. Een soort plastic slang die je rond kon zwengelen zodat het een bepaald geluid maakte. Toen hoorde ik het woord ‘Gyrus’. Ik zocht het later op en zag dat het ook een benaming was van Hydra; het sterrenbeeld waterslang.

Elfachtige wezens kwamen naar de plek waar Mimi en ik zaten. Ze lieten mij een beeld zien van een centrum (een hart) met daaromheen zeven slangvormige buizen. Een soort galactische snelwegen.

Alphard (Alpha Hydrae) is de enige heldere ster van het sterrenbeeld, maar Hydra is wel het grootste sterrenbeeld dat we kennen. Alphard representeert in de mythologie het oranje hart van de waterslang; de ‘Cor Hydrae’.

 

Deze essence heeft blijvend de zeven kanalen geopend (heilige paden; ze lijken op galactische snelwegen), zodat je hierover kunt reizen naar andere sterrenstelsels. Van deze diverse plekken kun je de wijsheden en inzichten energetisch downloaden. Iedereen ontvangt die informatie die alleen voor hem of haar bestemd voor het eigen ascentieproces.

 

3

Ik hoorde het woord ‘hirondelle’. Toen ik dit later opzocht bleek dat ten tijde van de Babyloniërs er een sterrenbeeld bestond: ‘de grote zwaluw’ (nu ligt dat ergens tussen het sterrenbeeld Steenbok, Vissen en een gedeelte van Pegasus). Daar kwamen de wezens vandaan die deze essence co-creëerden.

De wezens leken op grote geleedpotige insecten. Ze hadden dunne steltachtige poten. Ze deden me een beetje denken aan de olifanten van Dali.

Zwermen van hen daalden neer. ‘Wat doen insecten veelal?’, werd er gezegd. ‘De meeste insecten maken een volledige of onvolledige gedaanteverwisseling (metamorfose) door bij de ontwikkeling van larve of nimf naar volwassen insect. Ook is er bij grote groepen insecten sprake van samenwerking, waarbij een kolonie zich als één groot organisme gedraagt. Zo zal deze essence ook werken. Jullie hebben geen idee van jullie kracht als jullie samenwerken voor het grotere goed.’

 

Samenwerken voor het grotere goed van de gehele Kosmos, niet alleen de Aarde, is de kern van deze essence. De verspreiding van deze essence dient het liefst via een airspray te gebeuren zodat je de wijsheid letterlijk kunt inademen. Als het neerdaalt wordt het via het lopen verspreid naar andere plekken. Bij voorkeur te gebruiken in ruimten of gebieden (binnen of buiten) waar veel mensen samenwerken en/of samenkomen; waar dan ook. Optredende blokkades, manipulaties tegen het grotere goed voor de Aarde en de Kosmos – door anderen opgeworpen of door jezelf – die ook direct betrekking hebben op je ascentieproces kunnen met deze essence afgebroken en getransformeerd worden.

 

4

Als eerste zag ik een ladder met 6 treden. Ik moest denken aan de Jakobsladder; de hemelladder, welke symbool staat voor het verbinden van de Kosmos en de Aarde en je niet meer afgescheiden voelen van de Bron. Ik wil hier nog aan toevoegen: de integratie van Kosmische en Aardse wijsheden.

Ik hoorde ook het woord ‘ayuna’. Ik kon alleen maar denken aan het Spaanse werkwoord ayunar dat betekent: vasten om giftige stoffen te verwijderen.

 

Katachtige etherische wezens waren aanwezig. In eerste instantie waren ze ietwat schichtig. Ze straalden veel liefde en speelsheid uit. ‘Wij komen jullie louter geluk brengen. Wij komen van ver voorbij het Laniakea supercluster van sterrenstelsels.’ Daarna arriveerde een wolfachtig wezen die ook weer snel verdween, de katachtigen met hem meenemend.

 

Onafgemaakte of onaangeroerde zaken veroorzaken mentale en fysieke rommel, chaos. Het is belangrijk dat je eerst dit ‘afval’ opruimt, simpelweg door deze zaken af te maken of aan te gaan. Alle angels die nog vastzitten in deze onaangeraakte zaken kunnen eruit getrokken worden. Geheeld en verbonden met de Bron kun je je meesterschap weer in gaan nemen en al je energie volledig gaan gebruiken voor het vervullen van je zielsmissie. Het delen met anderen van je innerlijke wijsheden maakt dat je een voorbeeld kunt zijn voor anderen.

 

 

5

Boven onze hoofden verzamelde zich een grote groep wijzen die samen een kring vormde. ‘Wij komen van heel ver en hebben lang op dit moment gewacht.’ Zij sprenkelden goud-, zilver- en kristalstof in de schaal met water. Enige tijd later verscheen er een kristallen starchild uit de kom die mij zei: ‘kijk in mijn ogen en lees onze wijsheid’.

Ik verdween, terwijl ik in haar ogen keek, en loste op totdat er louter liefde overbleef. Terwijl ik in het (voor mij) linkeroog keek, kreeg ik een beeld van nevel of mist. Er werd gezegd: ‘Hier komen wij vandaan, die met het paard’.

Internet is dan weer fantastisch, ik vond dat er een sterrennevel bestond met de naam ‘paardenkop’. Deze nevel ligt achter de sterren van de gordel van Orion. ‘Jullie krijgen allen weer toegang tot de kracht om met vibraties/tonen te helen. Heel eerst jezelf en ervaar wat er op alle niveau’s gebeurt. Dan pas kun je anderen gaan helen.

 

Toen ik in het rechteroog keek zag ik een tornado en een foetus. Ik begreep dat in het oog van de tornado alles stil is. ‘Zoek de kracht van de sterrennevel op. Energetisch zul je dan direct verbonden worden met de kern van onze wijsheid.’ Het was weer een raadsel over welke sterrennevel nu weer gesproken werd. Na lang zoeken op internet verscheen er een grote glimlach om mijn mond toen ik las over de Embryo-nevel. Deze bevindt zich in het sterrenbeeld Cassiopeia. Ik ben dan ook weer zo nieuwsgierig dat ik wil weten waar precies Orion en Cassiopeia zich bevinden aan de hemel. En kijk aan … ze liggen direct naast elkaar; precies zo gepositioneerd als toen ik recht in de ogen van het wezen keek.

 

Vanuit de onmetelijke stilte in de kern van het Embryo-nevel, download je eerst wijsheid (die voor eenieder verschillend is), die een grote verruiming in je bewustzijn teweegbrengt. Deze upgrade vergemakkelijkt het proces van toegang krijgen tot de wijsheid van de wezens van de Paardenkopnevel; hoe je met diverse frequenties,vibraties of tonen eerst jezelf en daarna anderen kunt helen. Het gaat hier om DNA-schadeherstel dat wordt geheeld zodat het tot zijn originele, perfecte staat kan worden teruggebracht en daarmee ook celregeneratie in werking zet. Dit alles is nodig zodat het veranderingsproces van het activeren van je 10 latente DNA strengen gemanifesteerd kan worden.

 

6

Ik hoorde een monotoon repeterend geluid dat mij deed denken aan een gebed of een mantra. Opeens was er een heel fel licht, kort als een bliksemschicht die in de schaal met water terechtkwam. Het wezen wat hieraan verbonden was had een prachtige uitstraling. Het was puur en intens zichzelf. Zo liet het mij weten ons te herinneren dat wij allen zo zijn.

Ik hoorde tevens: ‘het gaat jullie wakker schudden. Dit is een voorbereiding op de ware wereldgeschiedenis van de Aarde. Er gaan nu zaken naar boven komen (ook van onder de aardoppervlak) die ooit verborgen moesten blijven. (Denk bijvoorbeeld aan de ‘geheimen van Adam’ waarover wordt gesproken in de Nag Hammadi). Er is nog zoveel meer voor jullie verborgen gehouden. Deels gemanipuleerd, deels omdat jullie er nog niet klaar voor waren. Maar dit komt allemaal aan het licht. Denk hierbij ook aan de Cabal en  Gesara. Het gaat om hele oude documenten. Deze voorbereiding is nodig opdat jullie de informatie aankunnen. Jullie geschiedenis zal voor een heel groot deel herschreven worden. Ineens klonk het lied van R.E.M. in mijn hoofd: ‘It’s the end of the world as you know it.’

 

Wanneer je deze essence inneemt of je focust op de afbeelding, kun je nu al verbonden worden met nog niet geopenbaarde wijsheden. Hele oude documenten, die zich nog onder het aardoppervlak bevinden, bevatten deze wijsheden. Het gaat hier om de ware geschiedenis van de Aarde. Deze essence faciliteert de integratie van deze kennis in je fysieke, mentale, emotionele en etherische lichaam.

 

7

Deze laatste essence is gemaakt tijdens de herfstequinox van 2018.

Equinoxen en zonnewenden markeren belangrijke momenten in het jaar. De oude volkeren zagen in de beweging van de zon langs de hemel een kosmische reflectie van een spirituele reis die zij zelf op Aarde konden ondernemen voor spirituele verlichting, ascentie. Ook voor hen was dit het ware doel in het leven.

 

Het regende pijpestelen die avond. Kromgebogen onder een paraplu probeerden Mimi en ik onszelf en de schaal met water droog te houden. Ik hoorde het tikken van de druppels op de paraplu. Eerst langzaam dan steeds sneller om dan weer terug te gaan naar een langzamer tempo. Ik hoorde: ‘heartbeat’ en toen begreep ik waar de wijsheid van deze essence mee te maken had. Ik zag een grote bal van energie die een warm wit licht verspreidde. Uit deze bal kwamen nog eens 4 kleinere ballen die hetzelfde licht uitstraalden. Deze ballen/orbsen doken snel in en uit de schaal met water.

 

Kosmische elektromagnetische golven en zonnevlammen die zeer regelmatig de Aarde bereiken, kunnen de planeet en alles wat daarop leeft danig van hun stuk brengen, zowel emotioneel als lichamelijk, doordat ze een sterk verhoogde trilling teweegbrengen. De essence werkt als een soort schild tussen de Kosmos en de Aarde, waardoor de energiepieken afgezwakt worden en ons gedoseerd bereiken. Op deze manier ondervind je minder ongemakken en kunnen de energieën die jouw ascentieproces bevorderen makkelijker verankerd worden.