Wij hopen je in het onderstaande verhaal mee te nemen om je hiermee te vermaken, maar vooral om je te inspireren. Op deze manier kun je de wijsheid van de wezens, naast het gebruik van de essences, nog meer ervaren.

Multidimensional

 

Grotta del Mago zou in principe de plek zijn om deze essence te gaan maken. Na alle strubbelingen om de juiste plek te vinden om de vorige twee essence op Ischia te maken, hebben we de de wezens van Binnen-Aarde weer om een compromis gevraagd. Zelf varen naar de grot was geen optie. Een beetje gijpen op een meer daar was ik wel bekend mee, maar opkruisen over de woelige baren van de Méditerranée, da’s toch wel andere koek. Over land dan en boven de grot intunen? Het eindeloos zoeken door de natuur zonder enig referentiekader hadden we al twee keer eerder meegemaakt en was niet voor herhaling vatbaar. Wat waren we weer blij dat er gezegd werd dat we deze essence op dezelfde plek konden maken als de vorige en ook nog eens op dezelfde dag. De (natuur)wezens van Binnen-Aarde zouden alles in het werk stellen om al hun wijsheid en energie naar deze plek te brengen.

 

Energetisch waren we eigenlijk nog in Binnen-Aarde, dus deze keer niet naar binnen via buizenstelsels, trappen of glijbanen. De omgeving was weer lapis lazuli blauw van kleur. Ik kreeg geen grip op wat er eventueel naar voren zou komen. Ik bleef in een soort leegte hangen. Toen hoorde ik een stem die zei: ‘Doe je ogen maar even open en kijk rond.’ Toen opeens hoorde ik ook: ‘Thuis … Alles is thuis op Aarde … Alles op Aarde is thuis, niks of niemand uitgezonderd.

Ik begreep dat alle levensvormen op Aarde – en daarom ook daarbuiten – van multigalactische maar ook van multidimensionale oorsprong zijn.  Sommige levensvormen zijn op Aarde ontstaan, maar de meeste zijn ontstaan buiten de Aarde en zijn hier op enigertijd terechtgekomen tijdens intergalactische en interdimensionale reizen. Dit gaat over alles wat bezield is, zichtbaar of onzichtbaar voor onze ogen. Zorg je hier op Aarde niet goed voor de diverse levensvormen dan heeft dit ook een direct negatief gevolg voor deze levensvormen op de planeten, sterren, sterrenstelsels of dimensies waar ze oorspronkelijk vandaan komen. Alles is energie en communiceert met elkaar. Of er nu 40 centimeter tussen zit of 300 lichtjaren. De keerzijde is dat wanneer je met respect omgaat het alle levensvormen op Aarde, diezelfde levensvormen op de plekken waar ze vandaag komen hier ook wel bij varen.

Dit was, voor mij althans, iets totaal nieuws. Ik was diep onder de indruk en voelde tegelijkertijd een ongelofelijke verantwoordelijkheid.

 

Het werd mij opeens heel duidelijk dat het gevoel van je niet thuisvoelen op Aarde en het diepe verlangen hebben naar je oorspronkelijke thuis, daarmee gelijk op losse schroeven kwam te staan.

Wanneer je je aangetrokken voelt tot een bepaalde plant, steen, dier, water of wat dan ook, zal dat te maken hebben waar deze levensvorm vandaan komt. Hoogstwaarschijnlijk kom jij daar ook vandaan. Dus als je je weer eens ontheemd voelt op Aarde kun je simpelweg contact maken met iets of iemand wat je aanspreekt om je weer te verbinden met ‘thuis’.

 

Veel stof weer om over na te denken en te integreren. Wat een rijkdom.