Wij hopen je in het onderstaande verhaal mee te nemen om je hiermee te vermaken, maar vooral om je te inspireren. Op deze manier kun je de wijsheid van de wezens, naast het gebruik van de essences, nog meer ervaren.

Portal Opener

 

Ik wilde steeds meer weten over de kennis van Binnen-Aarde. Wisten de Katharen danwel de Essenen van Binnen-Aarde af?

 

Ik had het erover gehad met een vriendin die mij haar prachtige droom vertelde die zij jaren geleden had gehad: via beweging (een soort dans) van heilige geometische vormen konden de Katharen poorten openen naar Binnen-Aarde. De vorm van de achtpuntige ster speelde daarin een belangrijke rol. Ik heb deze informatie direct voorgelegd aan de wezens van Binnen-Aarde en het werd bevestigd. Er was een nauwe samenwerking geweest tussen de wezens van Binnen-Aarde en de Katharen en ver voor die tijd met de Essenen. Een deel van de leringen van de Essenen kwam direct van Binnen-Aarde. Deze leringen zijn in Frankrijk beland via Maria Magdalena. De leringen zijn daar altijd bewaard gebleven zodat eeuwen later de Katharen zich hier ook mee konden verbinden.

 

De tweede essence van deze set zou gecreëerd worden bij zonsopgang. Het was nog pikkedonker toen we vanuit het hotel naar de grot liepen. Hoe bijzonder is het door het nog slapende dorp te lopen dat langzaam overging in weilanden om vervolgens plaats te maken voor de majestueuze pieken van de Pyreneeën. De hoofdlampen deden goed hun werk. Ik zou het niet fijn gevonden hebben dit pad in totale duisternis  af te moeten leggen, zelfs niet terwijl het al de vijfde keer was dat we op dit steile pad liepen.

 

We zetten de schaal met water weer tussen de kleine stalagmieten die een kroontje vormden en Mimi begon te klanken. Wederom waren er alweer heel veel wezens aanwezig. Er werd gezegd dat er nog veel meer zouden volgen. Onder hen bevonden zich nu ook opmerkelijk veel jongeren. Zij hadden een heel speelse en plagende energie. Alle wezens begonnen weer te tonen. Dit keer ongelofelijk hard. Het klonk zo prachtig in deze kolossale grot. Door het zingen ontstond er een opening die de vorm van een perfecte cirkel had. In deze opening verscheen een trap die naar Binnen-Aarde leidde. Dit keer kregen we gouden jurken te dragen. De goudkleurige jurken waren nodig omdat ik moeite had me te kunnen concentreren, zo hoog was het trillingsniveau. Via ontelbare treden daalden we samen af de diepte in. Helemaal voorop liep een jongeling die plechtig de schaal met water droeg. Eenmaal beneden werd de schaal met water in de kristallen schaal gedaan. Deze kristallen schaal stond op een soort piedestal. De jongeling moest hoog boven zijn hoofd reiken om het water erin te kunnen doen. De kristallen schaal werd twee keer beroerd. Kort daarna verschenen er perfecte goudkleurige cirkels (als ringen) op verschillende hoogten in de zijkant van de schaal. Ze lichtten om de beurt op. Ook verscheen er een gouden draak die zijn energie in de schaal met water blies. De gouden draak is de zonnedraak die je kan leren dat niets onmogelijk is. Wanneer je je met hem verbindt, verdubbelt je magische kracht. Hij helpt je ook wanneer je (meer) bescherming nodig hebt. Ik zag ineens een ‘claddagh’ voor me. Dit is een traditionele Ierse liefdesring. Hij bestaat uit een gekroond hart, dat door twee handen wordt vastgehouden. Het hart staat voor liefde, de handen voor vriendschap en de kroon voor loyaliteit. Er werd gezegd: ‘bescherm het hart. Het hart van alles’. …..

Ik begreep dat het hart van alles het hart van de Aarde is. Haar hartslag is voelbaar in diverse sterrenstelsels. De planeten en sterren in deze sterrenstelsels resoneren op de hartslag van de Aarde. Verbind je met het hart van alles, zodat jouw hart ook haar frequentie gaat aannemen. Bescherm het hart van de Aarde, dit kun je op je eigen manier doen, waardoor je ook je eigen energetische hart beschermd. Dit is nodig omdat wij en ook de natuurwezens totaal verbonden zijn met de Aarde. Haar blauwdruk is onze blauwdruk. Lopen beiden niet in de pas dan geeft dat stress en ontstaat er chaos en disharmonie.

Eer en bescherm het hart van moeder Aarde zo vaak als je kunt.

Als laatste hoorde ik: ‘het is geen parels voor zwijnen’. Ik moest het spreekwoord opzoeken. ‘Parels voor de zwijnen gooien’ betekent iets goeds doen, terwijl dat verspilde moeite is, omdat het toch niet wordt gezien of gewaardeerd. Hmmm, dat werd weer even puzzelen. De (natuur)wezens van Binnen-Aarde lieten mij hiermee weten. Dat wanneer je je afstemt op het hart van de Aarde en je het beschermt je hier in eerste instantie niets van ziet/niets van merkt. Wellicht denk je dat het verspilde moeite is, terwijl je wel degelijk ‘iets goeds doet’ voor haar, je omgeving en jezelf. Sterker nog, dat het noodzakelijk is om je regelmatig op het hart van de Aarde af te stemmen en het te beschermen, om chaos en disharmonie te vermijden. Uit liefde, vriendschap en loyaliteit voor de Aarde (net als de claddagh ring).

 

Een tijdje later kreeg ik een beeld van de ringen als ze gehalveerd zouden zijn; een boogvorm als brug. De gehele ring bestaat dus uit twee bruggen. Hij verbindt onder met boven. Hij verbindt Binnen-Aarde met ‘op de Aarde’, zodat de eenheid weer geactiveerd wordt. Uiteindelijk is alles één.